shiinah -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ferien så langt // rydding og hyttetur

Hei! hvordan har dere det?

Jeg og kjæresten reiste opp til Namsos for noen dager siden, for både å jobbe og for bittelitt ferie, haha. Det har jo ikke skjedd så mye sånn sett. Men om noen dager skal vi opp til Brønnøysund, og jeg gleder meg skikkelig! Det er så fint der! Bilder kommer selvfølgelig. 

På tegnefronten har jeg ikke vært så aktiv... Tegnebrettet har ligget i bilen siden vi kom hit til Namsos. Men i dag var jeg og kjæresten i byen en tur, og da tok jeg (endelig) tegnebrettet inn! Så tenker vi skal ha en date foran mac´en i kveld haha. Også skal vi se Big Hero 6! Dere ser, da vi var i byen så skulle kjæresten bytte inn et headsett som hadde gått i stykker på Elkjøp. Jeg sulet rundt i butikken, så på spill og mye annet tull som jeg alltid gjør da jeg er på Elkjøp. Da var det en blu-ray som skreik mot meg "TA MEG" Det var Big Hero 6. Jeg så den nemlig aldri på kino, selv om jeg spurte kjæresten flere ganger. 

 

Men i kveld skal vi se den!, og jeg er så hyped! Har du sett den ennå? 

 Ha en fin kveld alle sammen! 

 

 • 0

  Lengesiden sist! // Speedpaint

  Hei og  hopp! lenge siden sist!

  Jeg har vært ganske dårlig på bloggfronten i det siste, og det beklager jeg på det innerste. Grunnen er at jeg har vært opptatt med skole, så jeg har vært ganske sliten den siste tiden. Tross dette har det egentlig ikke skjedd så veldig mye. Kjæresten og jeg søker jobb uten hell, og det begynner å haste veldig. Men vi fortviler ikke. Vi skal nok få jobb i løpet av sommeren.

   

  I sommer så håper jeg på  å få tegnet mye mer! Jeg føler selv jeg vil improvisere, og mine streaming-venner legger faktisk merke til det hahah! Det er jo mye morsommere å drive med en hobby når du veit du blir bedre~

  Så med den anledning, har jeg en ny speedpaint jeg vil vise dere!


  Håper dere likte videoen! 

  Her er også noe annet jeg har holdt på med:

  Siden jeg har hatt en uforventet pause i bloggingen, så skal jeg slå hardere tilbake! Det jeg lurer på er hva dere vil se her? 

  For jeg blogger på en måte ikke om generelle "jenteting" og det skjer jo ikke så mye spennende i livet mitt heller .. Så jeg bare lurer. Hvis det er innen tegning eller privatliv .. Dere bestemmer!

   

  Vi snakkes!

  ~Shiinah

 • 1

  Snart ferie!

  På fredag er det ferieee!

  Og vi skal som sagt på hytta til familien til kjæresten i Brønnøysund. Jeg gleder meg kjempemasse! <3

  Men aller først er det jo skolerelaterte greier~

  I dag har det vært karrieredag på skolen. Ikke noe kjempestort, men vi fikk vite litt om økonomi og finansiering om vi vil starte en bedrift for oss selv. Jeg er jo litt usikker på dette enda, men tiden vil bringe! Uansett nyttig å få vite litt om det. 

  I morgen skal vi til Steinkjer på workshop med blant annet Valve og Blizzard entertainment! Jeg gleder meg skikkelig. Dette varer jo hele dagen, jeg tror vi kommer hjem i Trondheim rundt kl 10 på kvelden! >.<"

  På torsdag og fredag er det vanlig skole. Men jeg tipper jeg bare orker å møte opp torsdag... Vil ha ferie nå! :P 


  Én av mange requests jeg gjorde på streamen i går <3 

  Resten av dagen går vel til å pakke til i morgen og rydde litt i leiligheta. Siden jeg streamet i 8 timer i går, så tenkte jeg å ta en pause i dag. Men kommer fortsatt til å streame noen timer i dag også hahah. Pause my ass. Jeg kommer nok til å streame rundt kl 6 eller 7 i kveld for de som vil se på! Dere kan se på min Deviantart for further information~

   

  Har du ferie neste uke? 

  Hva skal du gjøre resten av dagen i dag? 

   

  Vi snakkes! 

  ~Shiinah

 • 0

  Update + livestream

  Hallo alle sammen!

  Lenge siden sist...

   

  Jeg gidder egentlig ikke oppgi en grunn for at jeg ikke har blogget. Det er vel som det "vanlige" med skole, jobbsøking og mye mer. Jeg ville bare titte innom for å se hva mine felles bloggere holder på med! Vi har om få strakser påskeferie, og vi skal opp til hytta til kjærestens familie i Brønnøysund! Har vært der en gang før, og det er kjempe koselig opp i  der!  Så selvfølgelig skal kameraet være med. 

   

  Også ville jeg bare si at jeg har begynt å ta "requests" som oppvarming på livestreamen min! 

  For de som ikke helt veit hva dette innebærer, så er det bare at jeg velger ut noen i chatten, og den heldige kan sende meg referanser av en karakter h*n vil jeg skal tegne. Ikke værre enn det! 

  Dere kan også komme innom å bare snakke med meg. Dere behøver ikke lage bruker eller noenting! Dere trenger bare å finne på et midlertidig navn, men dette står forklart i streamen. 

   

  Requests er dette: 

  Dette er tegninger som tar 20 minutter til en time. Ikke noe stort! 

   

  Bare for å ha sagt det så streamer jeg om få minutter! Så kom deg inn å chat med meg! 

   

  Dette er det jeg eventuelt kommer til å jobbe med. 

   

  Her er link: 

  https://www.picarto.tv/live/multistream.php?watch=Shiinah

   

  Ser dere senere!

   

  #update #oppdatering #livestream #tegning #kunst #art #digital #awesome #anime #manga 

 • 4

  Ferien min~

  Hei og hopp! 

  Er alt bra? 

   

  Siden jeg nå bor i trøndelagen, så har jeg jo ferie en uke før her på østlandet. Med andre ord: ferien min er straks slutt! :-( 

  Men jeg har hatt en fantastisk uke! Vi har besøkt både mamma, pappa, storebror og andre kjente og kjære. Vi har ikke vært nedover til Øyer siden oktober, så det var kjempe fint å se slekta igjen! Nå i skrivende stund sitter vi å chiller med bestemor og bestefar i Lom! Vi fant ut at vi heller ville ligge over en natt enn å reise i 6 timer opp til Trondheim på én dag :-P 

   

  På "kunst" fronten så har jeg jobbet med en forespørsel jeg fikk fra en person på Deviantart! Jeg tenker at jeg bare korter ned prosessinnleggene til bare et enkelt bilde, haha. Uansett, det denne personen ville jeg skulle tegne var hennes egen karakter "tied up and gagged"!! Sååå yes, her er resultatet: 

     Jeg synes jo hun ble veldig søt da .. Men kanskje litt for søt, med tanke på at hun kanskje er kidnappet? :-P Eieren hennes ble i hvert fall veldig fornøyd! Hahah, da jeg la ut denne på Deviantart, så fikk jeg søren meg tre eller fire forespørsler til! Så jeg er greit opptatt fremover!

   

  Jeg veit jeg har vært fantastisk dårlig til å blogge de siste ukene, så nå har jeg med meg kameraet så og si over alt og jeg skal bli flinkere! 

   

  I promise. 

   

  #tegning #tegne #jente #art #digital #Manga #Studio #kunst #Anime #hverdag #update 

 • 0

  Straks ferie!

  Hei alle sammen!

  Begynner å bli en god del dager siden jeg blogget nå, men det er fordi vi har hatt så himla mye å gjøre på skolen! Men oppgaven skal leveres inn på torsdag, og etter det har jeg ferie!

   

  Denne ferien skal kjæresten og jeg endelig nedover til Øyer en tur! Begynner å bli en stund siden jeg har sett slekt og venner nedi der, så begynner å bli på tide. Men første helga skal vi ned til Toten for å besøke søsteren til kjæresten, som også jobber på folkehøgskolen begge to gikk på! Det er to personer som er der fra året vi gikk, så det skal bli godt å se igjen kjente fjes! 

  Så i kveld blir det å slappe av. Har hatt irriterende vondt i hodet i hele dag .. Selv om jeg har sovet 3 timer på sofaen, så har jeg likevel vondt! Gir opp livet, hahah

  Også vil jeg bare si (igjen) at Q&A fortsatt er åpen, så det er bare å spørre hvis det er noe du lurer på! :D 

   

  Vi blogges!

   

   

  #update #jente #hverdag #personlig #tegning #digital #art #kunst 

 • 0

  Speedpaint: I'am Shy .. // Q&A?

  Hei alle sammen!

  Hatt en fin helg? 

   

  Dette blir nok bare et bittelite innlegg :P Jeg skulle bare si i fra at jeg har lagt ut en ny speedpaint av denne snerta her


   

  Hva synes dere? :D

   

  Også tenkte jeg å kanskje kjøre en Q&A (questions & answers), hvis jeg får en god del spørsmål så lager jeg mest sannsynlig en speedpaint med voiceover, der hvor jeg svarer på spørmålene :) (Jeg er ikke så keen på å stå foran kamera å plapre, så jeg vil heller at dere ser meg gjøre noe kreativt mens jeg snakker :P) 

   

  Så yesh, det er bare å spørre i vei! Om det er om mitt privatliv eller om det jeg gjør her inne på bloggen (tegninger etc).. det er deres valg!

  (kommenter under) 

   

  Vi snakkes!

   

  #Tegning #speedpaint #Jente #Digital #Art #Kunst #Q&A #Spørsmål #Spørsmålsrunde

 • 0

  Dagene som har gått // Prosessinnlegg

  Heisann!

  Har alle det bra? 

  Skole, skole og atter skole. Det er min hverdag for tiden, meeen jeg liker det. Vi har begynt å animere bittelitt i forhold til oppgaven vi har fått .. I can die happy~

  I dag så har jeg dagen fri, og skal kjøre min bedre halvdel til legen ganske snart. Etter det skal vi en tur på City Lade å handle... Yeey! 

  Fordi vi praktisk talt ikke har stuff til midag, heheh .. 

   

  Og det er så forbanna kaldt ute! Og glatt, ikke minst. Gleder meg som en liten unge til sommer.

   

  Også over til prosessinnlegg!

  Hvis dere ikke har sett speedpainten jeg la ut her om dagen, kan dere se den her!

  Yes, da bare begynner vi rett på skissen!


  Jeg brøt bittelitt den regelen jeg sa forrige gang om at man bare bør bruke 5-10 min på en skisse ... Jeg brukte en dag! Men jeg visste så og si hva jeg skulle tegne, så jeg kasta den "regelen" ut vinduet. 

  Også lineart. 

  Basecolor som ikke gjør noenting.

  Enda en basecolor som faktisk gjør noe. 


  Også shading! 

   

  Jeg fulgte en tutorial på deviantart angående håret, fordi jeg suger. Men denne tegningen er den jeg er mest fornøyd med så langt :3 Jeg ville tegne henne i undertøy for å forbedre anatomi bittelitt.. Jeg livestreamet da jeg skulle begynne med linearten, og da sa en person at jeg burde fikse på beina .. Og det gjorde jeg! Skikkelig snille mennesker innpå der :) 

   

  Okei, det var det tror jeg.. Vi må snart dra til legen, så jeg må vel kle på meg skikkelig :P Vil ikke gå i pysjbukse blandt andre mennesker for å si det mildt ..

  Hvis dere har spørsmål så er det bare å kommentere! :)

   

  Vi snakkes! 

 • 0

  Ny speedpaint ute!

  Heisann! Hvordan går det med dere? 

  Her har det ikke skjedd så mye egentlig. Har vært ganske opptatt med skole nå de siste dagene, så har ikke rukket å blogge noe særlig!

  (Ikke at jeg egentlig har noe å blogge om ... lol)

  Uansett! 

  Jeg har jo vært bittelitt produktiv disse dagene. Ikke bare har jeg gjort lekser, men jeg har også tegnet! Siden programmet jeg streamer med også kan ta opptak, så tenkte jeg "heck, hvorfor ikke lage speedpaint..?"

  And so was done!

   

   

  Hils på Mizaki! Har ikke funnet på noen historie for henne ennå, men det kommer vel :P 

   

   Jeg brukte bortimot 6 timer på henne, og ærlig talt ... Så lang tid har jeg ALRDI brukt på en tegning før! 

  Og denne tegningen av Mizaki er vel bare bevis på at jo lenger tid du bruker, jo bedre blir resultatet :P

   

  Yes, håper dere liker både tegning og video, så snakkes vi seinere! 

 • 0

  ~Prosess-innlegg: Happy Chibi~

  Hallo alle sammen!

  Hvordan har dere det? 

  Siden det skjer så fantastisk lite i livet mitt, såååå her er et nytt prosess-innlegg! 

   

  Har ikke tenkt å vise dere det ferdige resultatet theheheh .. Det kommer til slutt!

   

  Men vi skal følge lista jeg skrev forrige gang , og du gjettet riktig hvis du sa; skisse!

   


  Ta-da!! Det er jo skissen som er finest! (egentlig ikke...)

  Uansett! Tror jeg brukte en 10-15 minutter på skissen, og med mindre man skal tegne noe "større" eller bedre, burde man ikke bruke mer tid på dette steget. Når du skisser, skal du basically bare ta tak i bevegelse eller action .. Og ikke så mye på detaljer. Som dere ser er skissen min über stygg!  

  Også lineart. Jeg hoppet med vilje over grovskissen, rett og slett fordi jeg følte dette ikke var nødvendig! Jeg pleier å gjøre linearten i svart, men som dere ser .. Har jeg allerede farga den huehue (NB: Linearten farges etter du har lagt på farge på selve karakteren ... If you know what I mean..) 

  Etter lineart kommer basecolor på et eget layer. Jeg bruker ikke dette layeret til noe spesielt. Det jeg bruker det til er at når jeg lager de andre layerene mine som jeg skal farge på, så clipper jeg de layerene til dette layeret med basecolor. Dette fører da til at jeg ikke farger utenfor linjene what so ever! 

  Nytt layer! Nå kommer basecolors nr. 2! Derimot, disse layerene bruker vi til farger på karakteren! Du ser at jeg allerede har farga huden og hatt på gradient på håret, fordi jeg retten og sletten ikke tenkte over å lage ny layer! Jeg bare brukte det jeg hadde, lol. Såååh derfor er huden skyggelagt.

  Når vi kommer til skyggelegging, begynner jeg aller først med huden, også kommer håret...... 

  .....Etter håret, kommer klær....


  Og til slutt øynene! Jeg veit ikke helt hvorfor jeg gjør det i denne rekkefølgen .. Noen ting har bare ikke en forklaring, I guess :P 

   

   

  Også, til the finale piece! *trommevirvler* 

   

  (Jeg har egentlig bare lagt på en shape i bakgrunnen, for å gjøre bildet 30% mer awesome) 

   

  Såååh yeah, hvis dere er interessert i mer kan dere besøke mine kontoer på Deviantart og Picarto, Picarto er hvor jeg livestreamer :) Jeg sier som oftest i fra om streaming på facebooksiden, så følg meg gjerne der også! :D 

  Pluss, hvis mennesker er veeeeldig interesserte kan jeg sikkert lage en tutorial på dette :) 

   

  Så yeah, har du/dere andre spørsmål, så bare kommenter :) 

   

  Hva har du gjort i det siste?

  Er du interessert i digital art? 

   

  Vi snakkes!

   

   

  #Digitalart #Digital #Art #Tegning #Tegne #jente #Chibi #Rosa #PAint #Tool #SAI #Photoshop #Shiinah

   

   

 • 0

  ~Min nyttårs feiring~

  Hallo alle sammen og godt nytt år! 

   

  Yes, nå er vi i 2015, nytt år med nye hendelser og muligheter som kommer! 

  Uansett, jeg har ikke nyttårsforsett. Rett og slett fordi jeg veit jeg ikke kan holde dem.. 

  I går så gjorde vi ikke noe utenom det vanlige, egentlig. Vi åt pinnekjøtt, og så på Trolljegeren. Jeg leste 3 tonn med manga siden jeg ikke hadde noe å gjøre til klokka nærmet seg tolv. 

  Og du gjettet riktig; selvfølgelig tok jeg bilder!

   
  Kanskje ikke de beste bildene, men bilder ble det!  

   

  Så dagen i dag! 

  Har egentlig ikke gjort noe spesielt. Har sittet å druddlet litt rundt nå, så tenkte jeg skulle livestreame etterpå :) 

  Bare å ta en titt, da hadde jeg blitt glad! :D 

  Picarto

   

   

  Hvordan var din nyttårsfeiring? 

  Hva har du gjort i dag? 

   

  Vi blogges!

 • 0

  ~Prosessinnlegg // Ribbon~

  Hei dere !

  Jeg tenkte jeg skulle begynne så smått med "prosessinnlegg" igjen, som jeg har gjort før. Har ingen spesiell grunn til dette .. Bare tenker at noen stakkarslige sjeler der ute er interesserte i hvordan jeg går fram med tegningene mine :) 

  Så før vi begynner, her er ei lita liste på hvordan jeg gjør ting:

  1. Skisse

  2. Fin skisse/ grov lineart 

  3. lineart 

  4. base colors

  5. shading = skyggelegging, høylys osv.

  6. spesielle effekter 

   

  Aller først på lista er skissen! 


  Dette er bare en enkel-looking jente.. jeg er elendig på stillinger :P 

  Den fine skissen ser helt lik ut, bare med svart farge, så vi hopper rett til inearten! 

  Du ser at linearten min har farge. Jeg tegner som regel lineart med svart, men etter jeg er ferdig med skyggelegging så endrer jeg farge. Grunnen er rett og slett at karakteren og bildet i sin helhet ser 40 ganger mye bedre ut!  

  Her er basecolors nede. Ikke skyggelegging eller noen ting. 

   

   

  Eter skygger og lys er satt på, får vi dette! Jeg fargekorigerte litt i Photoshop etterpå, siden jeg ikke var fornøyd :P I Photoshop satte jeg også på en liten "refleks" under jenta .. For å få prikken over i´en :D  

   

  Nå for tiden så livestreamer jeg, og da hender det at jeg blir ferdig med en tegning på en dag! (for jeg MÅ fokusere når folk ser på ..) 

  Gjerne kommenter og gi meg svar på om dere liker sånne her innlegg! :) Vil helst ikke kjede dere med babbelet mitt :P 

   

  Dere kan se alle bildene mine på Deviantarten min. 

  Jeg slenger også med facebook siden min :) 

   

  Hva har du gjort så langt i romjula? 

  Ser du ofte på livestream? 

   

  Vi snakkes! :D

   

  #Jente #Tegne #tegning #digital #art #kunst #Photoshop #mangaStudio #anime #manga #Rosa

 • 0

  Min jul <3

  Hallo! 

  Har du hatt en fin jul? 

  Det har jeg!! Julen er jo ikke over ennå, men julekvelden var fantastisk! 

  Jeg fikk masse fine gaver .. Inkludert 2000kr gaverkort på H&M, Wii U, smykker, sushisett og myyye mer! :D Jeg ble ordenlig glad!

  Også er det første julen jeg ikke feirer med min egen familie. Litt uvandt, men familien til kjæresten er jo så hyggelige! Vi skal også feire nyttår her, så gleder meg veldig. 

   

  Og i går så livestreamet jeg for første gang! Var veldig nervøs i starten, men alt gikk greit. Chattet litt med andre hyggelige menesker, så føler meg mer sikker nå :) 

   

  Dette ble resultatet, en liten juleprinsesse :) 

   

  I dag skal vi få besøk av noen slektninger på farsida til kjæresten .. Tanter, onkler og søskenbarn. Pluss at vi skal ha kalkun! :D 

   

   

  Har du hatt en fin jul så langt? 

  Hva skal du gjøre i dag? 

 • 0

  Straks jul!

  God kveld!

  Jula er ikke langt unna nå! Så på klokka, og jeg var ærlig talt ikke klar over at det er så seint allerede :-P 

  I dag har vi vært i skogen å hogd juletre på gammaldagsvis. Ikke så store trær da. Siden halve familien til kjæresten er allergiske, så er det plast inne, og "ordentlig" ute. Selv synes jeg fake juletre er litt finere enn ekte .. De ekte er liksom så .. Pistrete og tyne. Men det spørs jo selvfølgelig :D 

  Så her er det 134% julestemning! 

  Julestrjerna henger litt skakt, men det er bare hjemmekoselig! :D
  Har dere fake juletre? 

  Hva har du gjort i dag? 

   

  Vi snakkes! 

 • 2

  !Svartsøndag!

  Hei og hå alle sammen! 

  DET ER SNART JUL OMG!!!

  Dette året så feirer jeg jul med kjæresten oppe i Namsos. Været har vært ganske ruskete til .. I stad :P Har roet seg nå, så det er fin julestemning i heimen! :D 

  Ikke at vi har satt opp noe særlig til pynt, men det kommer. Hahah

  Nei vent. Stryk det ovenfor .. Været er ruskete igjen TT_TT

  Uansett!  

  Jeg har laga meg en livestream channel her :) Har ikke livestreamet ennå, men kaaanskje det kommer i løpet av julen ... Spørs om jeg får tid :P Men hvis jeg finner ut om jeg skal streame, sier jeg ifra på facebook og deviantart. Siden jeg synes det er litt trælsomt å måtte skrive et helt innlegg bare for å få fram at jeg streamer :P Men jeg anbefaler dere å like facebooksiden min, hvis dere vil følge med :) 

   

  Og et blogg innlegg er ikke komplett uten tegninger. :P   Hva skal du gjøre i dag? 

  Gleder du deg til jul?? :D

   

   

  Vi snakkes!

 • 0

  Ny blogg!

  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   
 • hits