shiinah -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ferie er så digg! //new art

Hallo dere!

Foreldrene til kjæresten har vært borte i et par dager nå, og de kommer hjem i morgen. Jeg kjenner at det er utrolig digg å bare.... Ikke gjøre noe disse dagene! I dag har vi heller ikke gjort så mye. Jeg har sett siste episode av en anime jeg ser på, og de legger så jævlig opp til en sesong 2! Og jeg håper på at den kommer! :D 

 

I går var jeg og kjæresten ute på bytur, fordi jeg hadde skikkelig craving for shopping. Og jeg kjøpte så mye!! Mulig at det kommer et "new in" innlegg i morgen.. Skal se på det!

Pluss at jeg gjorde ferdig en tegning i dag! Det er en fanart av animen jeg så ferdig i dag. Den heter Hibike! Euphonium, og karakteren er Tanaka Asuka :) Min alle tiders favoritt! Håper dere liker den! Og jeg anbefaler virkelig den animen til dem som er interesserte!

 

Fremover til leggetid skal jeg være så kjedelig å spille dataspill. Jeg orker ikke begynne på noen ny tegning nå haha

 

Vi snakkes!

 

#tegning #digital #art #kunst #hverdag #anime #serie #too #kawaii  

 • 0

  Endelig sommer!

  Da har sommeren endelig kommet! Vi har vel hatt maks 3 dager med sol så langt i ferien til i dag. Så vidt jeg veit skal det bli bedre til uka som kommer. 

  Lille Alfred, bikkja til svigers, måtte ut å tisse. Jeg ble jo selvfølgelig med ham, for jeg tenkte "hey! Jeg kan ta biler til bloggen!" Og det ble gjort. 

  Så da håper vi at været holder denne gangen. 

  Svigers skal ut å kjøre i morgen, så da får jeg, kjæresten og svigerbror (pluss Alfred..) huset for oss selv i noen dager. Svigerbror skal jobbe for det meste, og vi skal bare slappe av og være Alfred-barnevakter.

   

  Vi snakkes!  

 • 0

  "hjemme" igjen!

  Heihei! Da er jeg og kjæresten tilbake i Namsos igjen etter 5 harde vaskedager hos bestemora hans. Vi ble nemlig spurt om å vaske der, fordi 1. det så helt jævlig ut der, og 2. vi trengte penger. Nå har vi tjent til husleia, så vi er ganske fornøyd! 

  Det første "store" jeg skal kjøpe meg når eg får pengene er vel et headset. Det Razer headsettet jeg har hjemme begynner å bli litt slitt, og her i Namsos har jeg bare noen ekle øreplugger haha. På tide med en ny investering~

   

  Så nå (endelig) skal vi ha noen dager fri, og det skal bli godt! Hva har du gjort så langt i ferien? 

   

  Ha e fin dag videre, vi snakkes! 

    • 0

  Ferien så langt // rydding og hyttetur

  Hei! hvordan har dere det?

  Jeg og kjæresten reiste opp til Namsos for noen dager siden, for både å jobbe og for bittelitt ferie, haha. Det har jo ikke skjedd så mye sånn sett. Men om noen dager skal vi opp til Brønnøysund, og jeg gleder meg skikkelig! Det er så fint der! Bilder kommer selvfølgelig. 

  På tegnefronten har jeg ikke vært så aktiv... Tegnebrettet har ligget i bilen siden vi kom hit til Namsos. Men i dag var jeg og kjæresten i byen en tur, og da tok jeg (endelig) tegnebrettet inn! Så tenker vi skal ha en date foran mac´en i kveld haha. Også skal vi se Big Hero 6! Dere ser, da vi var i byen så skulle kjæresten bytte inn et headsett som hadde gått i stykker på Elkjøp. Jeg sulet rundt i butikken, så på spill og mye annet tull som jeg alltid gjør da jeg er på Elkjøp. Da var det en blu-ray som skreik mot meg "TA MEG" Det var Big Hero 6. Jeg så den nemlig aldri på kino, selv om jeg spurte kjæresten flere ganger. 

   

  Men i kveld skal vi se den!, og jeg er så hyped! Har du sett den ennå? 

     Ha en fin kveld alle sammen! 

   

 • 0

  Lengesiden sist! // Speedpaint

  Hei og  hopp! lenge siden sist!

  Jeg har vært ganske dårlig på bloggfronten i det siste, og det beklager jeg på det innerste. Grunnen er at jeg har vært opptatt med skole, så jeg har vært ganske sliten den siste tiden. Tross dette har det egentlig ikke skjedd så veldig mye. Kjæresten og jeg søker jobb uten hell, og det begynner å haste veldig. Men vi fortviler ikke. Vi skal nok få jobb i løpet av sommeren.

   

  I sommer så håper jeg på  å få tegnet mye mer! Jeg føler selv jeg vil improvisere, og mine streaming-venner legger faktisk merke til det hahah! Det er jo mye morsommere å drive med en hobby når du veit du blir bedre~

  Så med den anledning, har jeg en ny speedpaint jeg vil vise dere!


  Håper dere likte videoen! 

  Her er også noe annet jeg har holdt på med:

  Siden jeg har hatt en uforventet pause i bloggingen, så skal jeg slå hardere tilbake! Det jeg lurer på er hva dere vil se her? 

  For jeg blogger på en måte ikke om generelle "jenteting" og det skjer jo ikke så mye spennende i livet mitt heller .. Så jeg bare lurer. Hvis det er innen tegning eller privatliv .. Dere bestemmer!

   

  Vi snakkes!

  ~Shiinah
 • hits